Een schone basis is het halve werk

Welkom bij Pro Carwellness, waar we autoreiniging zien als slechts de eerste stap naar een totale wellnessbehandeling voor je auto.

Bij Pro Carwellness geloven we dat een grondige reiniging van de buitenzijde van je auto niet alleen draait om het verwijderen van oppervlakkig vuil. Voor ons is het de eerste stap naar een uitgebreide behandeling die je auto naar een nieuw niveau van glans en bescherming tilt.

Onze reinigingsprocedure gaat verder dan alleen het verwijderen van vuil en modder. We zorgen ervoor dat alle resten van wax en andere producten grondig worden weggehaald, zodat we een helder beeld krijgen van de staat van je lak. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen nauwkeurig te identificeren en aan te pakken.

Maar daar stopt het niet. Nadat de reiniging is voltooid, gaan we over tot de volgende fase: het glad maken van de lak van je auto. Door de lak echt glad te maken, kunnen we alle krassen, swirls en onvolkomenheden duidelijk zien. Dit stelt ons in staat om verschillende geavanceerde polijsttechnieken toe te passen om deze onvolkomenheden effectief te verwijderen, waardoor je auto een onberispelijke afwerking krijgt.

Bij Pro Carwellness streven we ernaar om je auto niet alleen schoon te maken, maar ook te transformeren tot een ware blikvanger op de weg. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe wij je auto kunnen laten stralen als nooit tevoren.

Wij gaan verder dan een standaard autowas

Bij Pro Carwellness gaan we verder dan alleen maar een standaardautowas. We geloven in het bieden van een totale wellnesservaring voor je auto, waarbij schoonmaken slechts een deel van het proces is.

Onze handwasdiensten worden alleen aangeboden in combinatie met ons polijst- en beschermingsprogramma of als vervolgbehandeling voor auto's die eerder een volledige wellnessbehandeling hebben ondergaan. Waarom? Omdat we niet alleen oppervlakkig vuil willen verwijderen, maar ook vastzittend vuil grondig willen aanpakken. Ons doel is om je auto echt te laten stralen, van binnen en van buiten.

Een belangrijk aspect van onze aanpak is de focus op het bieden van een langdurige bescherming voor de lak van je auto. We willen dat je auto onze werkplaats verlaat met een sterke beschermende laag die de glans behoudt en de lak beschermt tegen de elementen.

Bij Pro Carwellness streven we ernaar om je als klant de toegevoegde waarde van een wellnessbehandeling te laten zien en ervaren. We willen dat je niet alleen tevreden bent wanneer je auto onze werkplaats verlaat, maar dat je blijvend kunt genieten van de verbeterde uitstraling en bescherming die onze behandeling biedt. Kortom, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je auto niet alleen schoon is, maar ook echt verzorgd en beschermd wordt, zodat je er nog jaren van kunt genieten.

Audi A3 Sportback
Mercedes ML350
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio