Ontdek ons partnerprogramma voor autodealers, caravandealers en camperdealers!

Bij ons streven we naar een win-winsituatie voor zowel onze partners als hun klanten. We begrijpen dat jouw bedrijf waarde wil leveren aan je klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat de voertuigen die door onze behandelingen gaan, blijven stralen. Zo blijven ze niet alleen een visitekaartje voor de eindklant, maar ook voor de leverancier.

Het mooie van ons partnerprogramma is dat we de samenwerking voor alle partijen nog aantrekkelijker maken. Zowel de klant als de dealer worden beloond. De klant ontvangt een mooie korting en de dealer krijgt een vergoeding voor het in contact brengen van de klant.

In ons partnerprogramma hanteren we een praktisch systeem dat onnodige rompslomp of contacten voorkomt. Als dealer ontvang je marketingmateriaal met een unieke QR-code. Deze QR-code stuurt de klant naar een speciaal voor jouw klanten ingerichte landingspagina met een uniek aanbod.

Wil je meer weten? Bel ons vandaag nog voor een afspraak en ontdek hoe ons partnerprogramma jouw bedrijf en je klanten ten goede kan komen!