Het gevoel van een nieuwe auto

Met onze interieurreinigingsprogramma's gaan we voor een interieur dat niet alleen schoon is, maar ook aanvoelt als nieuw. Van stoffige bekleding tot vlekken op de stoelen, wij zorgen ervoor dat elk hoekje en gaatje van je auto wordt aangepakt met aandacht tot in het kleinste detail.

Hoe doen we dat? Met onze gespecialiseerde reinigingsmiddelen en gereedschappen bereiken we resultaten waar je versteld van zult staan. 

Dus waar wacht je nog op? Geef je auto-interieur de liefde en aandacht die het verdient bij Pro Carwellness Beek en Donk. Maak vandaag nog een afspraak en stap binnen in een auto die aanvoelt als nieuw! šŸŒŸ

Onze aanpak

  1. Grondige inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van je auto-interieur om te bepalen welke gebieden extra aandacht nodig hebben.
  2. Stofzuigen en reinigen: We verwijderen eerst al het losse vuil en stof door grondig te stofzuigen en te reinigen, inclusief het dashboard, de bekleding en de vloermatten. Wij beschikken over speciale tools om vastzittend vuil ook los te krijgen wat met een normale stofzuiger niet lukt.
  3. Vlekverwijdering: Vervolgens pakken we eventuele vlekken aan met speciale reinigingsmiddelen en technieken om ervoor te zorgen dat je interieur er weer als nieuw uitziet. We gebruken daarbij onze diepreinigingsextractiemachine om vervuiling tot diep uit de bekleding te verwijderen zodat het vuil echt weg is.
  4. Geurbehandeling: Als er onaangename geurtjes zijn, gebruiken we geavanceerde methoden om ze effectief te neutraliseren en een frisse geur achter te laten.
  5. Detailing: Ten slotte voeren we een grondige detailing uit om ervoor te zorgen dat elk oppervlak er schoon en perfect uitziet, van de ramen tot de bekleding.
  6. Leerbehandeling: Leren oppervlaktes behandelen we met een voedende leercreme
Stel zelf je programma samen en reserveer direct

Bij Pro Carwellness Beek en Donk staan we klaar om jouw voertuig te laten stralen als nooit tevoren. Of het nu gaat om een grondige reiniging, een lakcorrectie, of het aanbrengen van een keramische coating, ons team van experts staat voor je klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen.

Kies jouw gewenste datum en tijd, vul het reserveringsformulier in en laat de rest aan ons over. Wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring, van begin tot eind.

1) Vul hier jouw kenteken in:
2) Aanbrengen Kisho Hydrogloss 90 Coating:

60 maanden bescherming

Kies eerst een merk en model
3) Kies een datum:
4) Persoonlijke gegevens:
5) Opmerkingen:
6) Aanbetaling:


7) Kortingscode:
8) Samenvatting:
Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.
9) Betaalmethode:

Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.