Betere uitstraling en helder zicht

Welkom bij Pro Carwellness, waar we geloven dat heldere koplampen niet alleen essentieel zijn voor veilig rijden, maar ook een belangrijke rol spelen in de uitstraling van je auto.

Het is geen geheim dat nieuwe koplampen behoorlijk prijzig kunnen zijn. Gelukkig is het vaak mogelijk om de levensduur van je bestaande koplampen te verlengen door middel van professioneel polijsten. Bij Pro Carwellness bieden we gespecialiseerde koplamp polijstservices die niet alleen de gele of witte waas verwijderen, maar ook je koplampen een nieuwe glans geven.

Onze deskundige technici gebruiken geavanceerde polijsttechnieken om dofheid, verkleuring en andere tekenen van slijtage te verwijderen, waardoor je koplampen weer helder en stralend worden. Het resultaat? Niet alleen verbeterd zicht tijdens het rijden in het donker, maar ook een opvallende esthetische upgrade voor je auto.

Maar daar stopt het niet. We gaan verder dan alleen het polijsten van je koplampen. Na het polijsten brengen we een duurzame coating aan om je koplampen te beschermen tegen toekomstige verkleuring en vervaging. Deze coating zorgt ervoor dat je koplampen langer mooi blijven en beter bestand zijn tegen de elementen, waardoor je auto er niet alleen beter uitziet, maar ook veiliger blijft.

Kortom, bij Pro Carwellness bieden we meer dan alleen een oplossing voor dofheid en verkleuring van koplampen. We bieden een complete service die niet alleen zorgt voor helder zicht en een mooiere uitstraling van je auto, maar ook voor langdurige bescherming en gemoedsrust op de weg. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf het verschil dat onze koplamp polijstservices kunnen maken.

Stel zelf je programma samen en reserveer direct

Bij Pro Carwellness Beek en Donk staan we klaar om jouw voertuig te laten stralen als nooit tevoren. Of het nu gaat om een grondige reiniging, een lakcorrectie, of het aanbrengen van een keramische coating, ons team van experts staat voor je klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen.

Kies jouw gewenste datum en tijd, vul het reserveringsformulier in en laat de rest aan ons over. Wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring, van begin tot eind.

1) Vul hier jouw kenteken in:
2) Aanbrengen Kisho Hydrogloss 90 Coating:

60 maanden bescherming

Kies eerst een merk en model
3) Kies een datum:
4) Persoonlijke gegevens:
5) Opmerkingen:
6) Aanbetaling:


7) Kortingscode:
8) Samenvatting:
Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.
9) Betaalmethode:

Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.