Reparatie met behoudt van de originele lak

Welkom bij Pro Carwellness, waar we gespecialiseerd zijn in het herstellen van krassen en het herstellen van de oorspronkelijke schoonheid van je auto.

Krassen in de lak komen in verschillende gradaties voor, van fijne swirls en waskrassen tot diepere krassen die door de blanke laklaag of zelfs door de lak zelf gaan. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze verminderen de uitstraling van je auto en verhogen de kans op vervuiling van de lak.

Bij Pro Carwellness begrijpen we het belang van het behoud van de originele lak van je auto. Daarom doen we er alles aan om krassen te verwijderen zonder dat er gespoten hoeft te worden. Met onze uitgebreide kennis en geavanceerde tools kunnen we de meeste krassen effectief aanpakken.

Onze aanpak omvat verschillende technieken, variërend van polijsten en schuren tot het gebruik van ons geavanceerde Pro lakreparatiesysteem. Of het nu gaat om lichte krasjes of diepere beschadigingen, we hebben de expertise en ervaring om je auto weer in topconditie te brengen.

Door het herstellen van krassen zorgen we niet alleen voor een verbeterde uitstraling van je auto, maar ook voor een betere bescherming van de lak tegen vervuiling en corrosie. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we je auto kunnen transformeren met onze professionele krasreparatiediensten.

Stel zelf je programma samen en reserveer direct

Bij Pro Carwellness Beek en Donk staan we klaar om jouw voertuig te laten stralen als nooit tevoren. Of het nu gaat om een grondige reiniging, een lakcorrectie, of het aanbrengen van een keramische coating, ons team van experts staat voor je klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen.

Kies jouw gewenste datum en tijd, vul het reserveringsformulier in en laat de rest aan ons over. Wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring, van begin tot eind.

1) Vul hier jouw kenteken in:
2) Binnenkant programmas:

Maak hieronder een keuze voor een binnenkant programma. Een behandeling neemt bij het compleet programma 1 dag in beslag en bij premium programma 2 dagen. 

Interieur Compleet
Interieur Premium
3) Buitenkant programmas:

De behandeltijd is voor een Pro programma 2 dagen en voor een Premium programma 3 dagen. 

Pro Glans en Bescherming
Pro Premium Glans en Bescherming
4) Losse behandelingen:
Koplamp polijsten
Krasreparatie
Dieptereiniging per zitplaats
Enkel i.c.m. binnenkant programmas
Leerbehandeling p/zitting
Enkel i.c.m. binnenkant programmas
Vervangend vervoer prijs p/dag
Cabriodak reinigen en impregneren
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
5) Lakbescherming:

Een lakbescherming is alleen te kiezen in combinatie met een buitenkant programma. Standaard brengen we bij onze buitenkant programma's een Keramische coating aan met een levensduur van 1 jaar. Wil jij je auto nog beter beschermen met een hardere en meer water en vuil afstotende coating? Maak dan hieronder een keuze.

Kisho Darkshine 81 - 36 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
Kisho Protec 70 - 36 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
Kisho HydroGloss-90 - 60 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
6) Kies een datum:
7) Persoonlijke gegevens:
8) Opmerkingen:
9) Aanbetaling:


10) Kortingscode:
11) Samenvatting:
Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.
12) Betaalmethode:

Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.