Stap 1 handwasssen van jouw auto

We beginnen ons programma met ons handwasprogramma.

Bij Pro Carwellness Beek en Donk reinigen we jouw auto zorgvuldig met de hand. Dit heeft aanzienlijke voordelen voor het behoud van je lak.

 • Het is veiliger, omdat de kans op beschadigingen en krassen aanzienlijk kleiner is dan bij machinaal wassen.
 • We besteden ook aandacht aan moeilijk bereikbare plekken, zoals onder de spiegels, rond de kentekenplaat, onder de bumper, in de wielkasten en onder dakdragers. Bovendien reinigen we niet alleen de zichtbare delen, maar ook verborgen vuil, zoals in de sponningen, motorruimte, afwateringsopeningen en rubbers. Dit is essentieel voor de levensduur en waardebehoud van jouw auto.
 • Indien nodig kunnen we specifieke vervuilingen extra grondig aanpakken, zoals insecten, vogeluitwerpselen en boomsappen op de lak, evenals remstof op de velgen.
 • Doordat we met de hand wassen, hebben we oog voor detail en kunnen we mogelijke problemen sneller opmerken, zoals swirls, waskrassen of oxidatie van de lak. Indien nodig kunnen we naast de standaard polijststap aanvullende behandelingen aanbevelen om jouw auto in topconditie te houden.
 • Het wassen en naspoelen gebeurt met kalkvrij water, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je auto vlekkeloos opdroogt.

Stap 2 polijsten van de lak in 3 stappen

Autolak kan na verloop van tijd en door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden zijn glans verliezen. Krassen, oxidatie en vervaging kunnen de oorspronkelijke uitstraling aantasten. Onze lakcorrectieaanpak is ontworpen om deze problemen aan te pakken en je auto weer te laten stralen als nieuw. In dit programma wordt de lak van jouw auto in drie stappen gepolijst. 

Door het polijsten in drie stappen maken we de lak niet alleen glad, maar pakken we ook echt de swirls en waskrassen in de lak aan. Dit premium programma is de ideale voorbereiding voor onze keramische coating die maar liefst 5 jaar meegaat. Vooral bij donkere lakken raden we ons premium programma ten zeerste aan. Op donkere lakken zijn krassen en beschadigingen namelijk veel zichtbaarder. Aan de andere kant, een perfect gepolijste donkere lak is echt adembenemend om te zien.

Stap 3 afwerking met onze 1 -jaars Keramische coating

Bij ons wordt elke auto standaard behandeld met onze 1-jaar durende keramische coating. Deze coating is aanzienlijk duurzamer dan wax, waardoor we er zeker van zijn dat jij als klant de lak van jouw auto gemakkelijk kunt onderhouden. Op die manier garanderen we altijd een langdurig resultaat voor jou. De voordelen van onze keramische coating sommen we graag voor jou op.

 1. Langdurige bescherming: Met een keramische coating blijft je auto langer beschermd tegen krassen, vuil en UV-stralen, waardoor de lak langer mooi blijft.
 2. Makkelijker schoon te maken: De gladde afwerking van de coating zorgt ervoor dat vuil en modder minder snel aan de lak hechten, waardoor je auto makkelijker schoon te maken is.
 3. Diepere glans: Een keramische coating kan de glans van je auto versterken, waardoor deze er langer nieuw uitziet en een diepere glans heeft.
 4. Bescherming tegen chemicaliën: De coating vormt een barrière tegen schadelijke chemicaliën zoals zure regen en vogelpoep, waardoor de lak niet wordt aangetast.
 5. Minder oxidatie: Door de bescherming tegen UV-stralen vermindert een keramische coating de kans op oxidatie, waardoor de lak langer zijn kleur behoudt.
 6. Waarde behoudt: Met een keramische coating blijft je auto er langer als nieuw uitzien, wat kan helpen bij het behouden van de waarde wanneer je besluit om de auto te verkopen of in te ruilen.
 7. Wij bieden coatings in verschillende hardheden en duurzaamheidsklasses, onze standaard coating beschermd de lak van jouw auto minimaal 1 jaar