DarkShine-81 biedt een buitengewone gladheid en een afparelend effect. Met een unieke samenstelling van 20% fysieke en 80% chemische componenten, creëert DarkShine-81 een krachtig hydrofoob effect, met een watercontacthoek van maar liefst 110°.

Met een basis van ProTec-70 zorgt het eerst voor stevigheid en duurzaamheid. DarkShine-81 fungeert als een dikke en flexibele toplaag met uitstekende zelfreinigende eigenschappen.

Dit is de meest geavanceerde keramische coating, perfect voor zowel autoliefhebbers als professionele detailers. Met zijn geavanceerde tweestapsformule levert DarkShine-81 indrukwekkende resultaten op, vooral op auto's met unizwarte lak en andere donkere lakken, met minimale inspanning.

DarkShine-81 creëert een oppervlak dat super glad is en de op siliconen gebaseerde toplaag tilt de gladheid, glans en het Lotus-effect naar een hoger niveau.

De werking van onze Keramische coatings

Een keramische coating op basis van SiO2, ook wel bekend als silica of kwarts, is een geavanceerde vorm van autolakbescherming. SiO2, het hoofdbestanddeel van glas, staat bekend om zijn extreme duurzaamheid en hittebestendigheid. De chemische samenstelling van deze coating bestaat hoofdzakelijk uit silica (siliciumdioxide) deeltjes die opgelost zijn in een drageroplossing. Deze deeltjes worden gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van de autolak tijdens het aanbrengproces.

Wanneer de keramische coating op het oppervlak van de autolak wordt aangebracht, ondergaat deze een proces van polymerisatie. Tijdens dit proces reageren de SiO2-deeltjes met de zuurstof in de lucht en vormen ze een sterke, chemische binding met de lak. Dit resulteert in een harde, transparante laag die fungeert als een beschermende barrière tussen de lak en externe elementen.

Deze beschermende laag biedt verschillende voordelen voor de lak van een auto. Ten eerste beschermt het de lak tegen krassen, swirls en andere mechanische schade door een barrière te vormen tussen de lak en objecten die het oppervlak kunnen beschadigen. Ten tweede biedt het bescherming tegen chemische verontreinigingen zoals zure regen, vogelpoep en insectenresten, die de lak kunnen beschadigen. Daarnaast biedt de coating ook UV-bescherming, waardoor de lak wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, zoals verkleuring en veroudering.

Een ander belangrijk voordeel van een keramische coating op basis van SiO2 is de hydrofobe eigenschap. De gladde aard van de coating zorgt ervoor dat water, vuil en modder gemakkelijk van het oppervlak afglijden, waardoor het reinigen van de auto eenvoudiger wordt.

De duurzaamheid van een keramische coating op basis van SiO2 kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de coating, de voorbereiding van het oppervlak en het onderhoudsregime van de auto-eigenaar. Over het algemeen geldt dat coatings met een hoger gehalte aan SiO2 een langere levensduur hebben en betere bescherming bieden. Deze coatings kunnen tot enkele jaren meegaan voordat opnieuw aanbrengen nodig is. Coatings met een lager gehalte aan SiO2 bieden nog steeds goede bescherming, maar hebben mogelijk vaker opnieuw aanbrengen nodig, meestal om de paar maanden tot een jaar, afhankelijk van de omstandigheden en het gebruik van de auto. Onze Protec-70 heeft 70% actief silica bestanddeel wat resulteert in een levensduur onder garantie van 36 maanden.

Meer info over keramische coatings

Stel zelf je programma samen en reserveer direct

Bij Pro Carwellness Beek en Donk staan we klaar om jouw voertuig te laten stralen als nooit tevoren. Of het nu gaat om een grondige reiniging, een lakcorrectie, of het aanbrengen van een keramische coating, ons team van experts staat voor je klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen.

Kies jouw gewenste datum en tijd, vul het reserveringsformulier in en laat de rest aan ons over. Wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring, van begin tot eind.

1) Vul hier jouw kenteken in:
2) Binnenkant programmas:

Maak hieronder een keuze voor een binnenkant programma. Een behandeling neemt bij het compleet programma 1 dag in beslag en bij premium programma 2 dagen. 

Interieur Compleet
Interieur Premium
3) Buitenkant programmas:

De behandeltijd is voor een Pro programma 2 dagen en voor een Premium programma 3 dagen. 

Pro Glans en Bescherming
Pro Premium Glans en Bescherming
4) Losse behandelingen:
Koplamp polijsten
Krasreparatie
Dieptereiniging per zitplaats
Enkel i.c.m. binnenkant programmas
Leerbehandeling p/zitting
Enkel i.c.m. binnenkant programmas
Vervangend vervoer prijs p/dag
Cabriodak reinigen en impregneren
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
5) Lakbescherming:

Een lakbescherming is alleen te kiezen in combinatie met een buitenkant programma. Standaard brengen we bij onze buitenkant programma's een Keramische coating aan met een levensduur van 1 jaar. Wil jij je auto nog beter beschermen met een hardere en meer water en vuil afstotende coating? Maak dan hieronder een keuze.

Kisho Darkshine 81 - 36 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
Kisho Protec 70 - 36 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
Kisho HydroGloss-90 - 60 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
6) Kies een datum:
7) Persoonlijke gegevens:
8) Opmerkingen:
9) Aanbetaling:


10) Kortingscode:
11) Samenvatting:
Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.
12) Betaalmethode:

Overzicht afspraak
  • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.