Stap 1 handwasssen van jouw auto

We beginnen ons programma met ons handwasprogramma.

Bij Pro Carwellness Beek en Donk reinigen we jouw auto zorgvuldig met de hand. Dit heeft aanzienlijke voordelen voor het behoud van je lak.

 • Het is veiliger, omdat de kans op beschadigingen en krassen aanzienlijk kleiner is dan bij machinaal wassen.
 • We besteden ook aandacht aan moeilijk bereikbare plekken, zoals onder de spiegels, rond de kentekenplaat, onder de bumper, in de wielkasten en onder dakdragers. Bovendien reinigen we niet alleen de zichtbare delen, maar ook verborgen vuil, zoals in de sponningen, motorruimte, afwateringsopeningen en rubbers. Dit is essentieel voor de levensduur en waardebehoud van jouw auto.
 • Indien nodig kunnen we specifieke vervuilingen extra grondig aanpakken, zoals insecten, vogeluitwerpselen en boomsappen op de lak, evenals remstof op de velgen.
 • Doordat we met de hand wassen, hebben we oog voor detail en kunnen we mogelijke problemen sneller opmerken, zoals swirls, waskrassen of oxidatie van de lak. Indien nodig kunnen we naast de standaard polijststap aanvullende behandelingen aanbevelen om jouw auto in topconditie te houden.
 • Het wassen en naspoelen gebeurt met kalkvrij water, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je auto vlekkeloos opdroogt.

Stap 2 polijsten van de lak

Autolak kan na verloop van tijd en door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden zijn glans verliezen. Krassen, oxidatie en vervaging kunnen de oorspronkelijke uitstraling aantasten. Onze lak correctie aanpak is ontworpen om deze problemen aan te pakken en je auto weer te laten stralen als nieuw. In dit programma wordt de lak van jouw auto rondom 1-stap gepolijst. Daarmee verwijderen we fijne waskrasjes en wordt de blanke toplaag van jouw lak weer stralend.

Stap 3 afwerking met onze 1 -jaars Keramische coating

Bij ons wordt elke auto standaard behandeld met onze 1-jaar durende keramische coating. Deze coating is aanzienlijk duurzamer dan wax, waardoor we er zeker van zijn dat jij als klant de lak van jouw auto gemakkelijk kunt onderhouden. Op die manier garanderen we altijd een langdurig resultaat voor jou. De voordelen van onze keramische coating sommen we graag voor jou op.

 1. Langdurige bescherming: Met een keramische coating blijft je auto langer beschermd tegen krassen, vuil en UV-stralen, waardoor de lak langer mooi blijft.
 2. Makkelijker schoon te maken: De gladde afwerking van de coating zorgt ervoor dat vuil en modder minder snel aan de lak hechten, waardoor je auto makkelijker schoon te maken is.
 3. Diepere glans: Een keramische coating kan de glans van je auto versterken, waardoor deze er langer nieuw uitziet en een diepere glans heeft.
 4. Bescherming tegen chemicaliën: De coating vormt een barrière tegen schadelijke chemicaliën zoals zure regen en vogelpoep, waardoor de lak niet wordt aangetast.
 5. Minder oxidatie: Door de bescherming tegen UV-stralen vermindert een keramische coating de kans op oxidatie, waardoor de lak langer zijn kleur behoudt.
 6. Waarde behoudt: Met een keramische coating blijft je auto er langer als nieuw uitzien, wat kan helpen bij het behouden van de waarde wanneer je besluit om de auto te verkopen of in te ruilen.

Wij bieden coatings in verschillende hardheden en duurzaamheidsklasses, onze standaard coating beschermd de lak van jouw auto minimaal 1 jaar

Ook een stralende auto?

Stel hieronder een programma voor het reinigen en polijsten van jouw auto samen. Je kunt de auto op de dag van keuze meteen om 9 uur brengen of in overleg op een ander tijdstip. Ons buitenkant programma's Pro duurt 2 dagen en voor ons Pro Premium programma dien je er rekening mee te houden dat de auto dagen bij ons is. De 2de of 3de dag is daarbij om onze keramische coating voldoende uit te laten harden. Zo staat er bij het ophalen een auto voor jou klaar die soms zelfs beter dan nieuw oogt en ook zo blijft.

Is er sprake van extra vervuiling, hondenharen of andere bijzonderheden dan geven wij altijd voor aanvang van de behandeling aan of dit extra kosten met zich mee brengt. Het is fijn als je deze bijzonderheden in het opmerkingenveld vermeld. Na het plaatsen van een resrvering ontvang je een bevestiging per mail.

Tot ziens bij Pro Carwellness Beek en Don

1) Vul hier jouw kenteken in:
2) Binnenkant programmas:

Maak hieronder een keuze voor een binnenkant programma. Een behandeling neemt bij het compleet programma 1 dag in beslag en bij premium programma 2 dagen. 

Interieur Compleet
Interieur Premium
3) Buitenkant programmas:

De behandeltijd is voor een Pro programma 2 dagen en voor een Premium programma 3 dagen. 

Pro Glans en Bescherming
Pro Premium Glans en Bescherming
4) Losse behandelingen:
Koplamp polijsten
Krasreparatie
Dieptereiniging per zitplaats
Enkel i.c.m. binnenkant programmas
Leerbehandeling p/zitting
Enkel i.c.m. binnenkant programmas
Vervangend vervoer prijs p/dag
Cabriodak reinigen en impregneren
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
5) Lakbescherming:

Een lakbescherming is alleen te kiezen in combinatie met een buitenkant programma. Standaard brengen we bij onze buitenkant programma's een Keramische coating aan met een levensduur van 1 jaar. Wil jij je auto nog beter beschermen met een hardere en meer water en vuil afstotende coating? Maak dan hieronder een keuze.

Kisho Darkshine 81 - 36 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
Kisho Protec 70 - 36 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
Kisho HydroGloss-90 - 60 maanden bescherming
Enkel i.c.m. buitenkant programmas
6) Kies een datum:
7) Persoonlijke gegevens:
8) Opmerkingen:
9) Aanbetaling:


10) Kortingscode:
11) Samenvatting:
Overzicht afspraak
 • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.
12) Betaalmethode:

Overzicht afspraak
 • Vanaf het moment dat u het type auto heeft gekozen worden hier de prijzen weergegeven van uw afspraak.